woensdag 14 november 2007

Baby dons

Ik merk dat ik steeds meer hersteltijd nodig heb na de chemo's. De eerste reactie op de chemo wordt wel steeds milder met het vorderen van de kuren maar het herstel daarna duurt steeds langer. Wat ik eigenlijk wil zeggen: ik ben moe.
Terwijl ik na de vorige kuren na een week de wereld wel weer aankon blijf ik nu een beetje hangen.
Tja, dan het tempo maar een beetje aanpassen.

Heb ik verder nog wat te melden?
Ja, mijn wenkbrauwen vallen uit!! Er zit nog wel wat, maar het is wel uitgedund maar niet op de sjieke schoonheidsspecialiste manier!
Ik hoop dat de rest netjes blijft zitten en dat mijn wimpers ook blijven anders wordt het wel erg kalig. (Eigenlijk dacht ik meer aan de term 'blote konten gezicht' maar ik weet niet of ik dat wel mag zeggen?)
Oh ja, op mijn hoofd zit trouwens wel een soort babydons-achtig-goedje. Heel licht, heel dun en heel weinig maar ik ben dus niet kaal, dus!
Tja, zelf na al die maanden blijft dat haar wel een issue voor mij.

Mijn plannen voor de rest van de week? Morgenavond gaan Marc en ik naar Petra Berger (en Jan Vayne, had niet gehoeven, denk ik) in Apeldoorn. Petra Berger is een zangeres waar je van moet houden, maar ik vind haar geweldig! Mooie vrouw, prachtige liedjes en een stem waar mijn nekharen (indien aanwezig) rechtop gaan staan. Ik moet alleen niet mijn tissues vergeten. Bij eerdere concerten van haar had ik al moeite om niet te gaan janken dus nu zal het wel mis gaan.
Tissue-tijd! Of misschien wel niet, ik heb namelijk helemaal niets met Jan Vayne (van hem gaan mijn nekharen ook overeind staan maar dan niet van vreugde en ontroering) dus misschien helpt het wel om als ik overmand word door emotie naar hem te gaan kijken?
Oh, ik ben onaardig, ik ken die hele Jan amper. Maar ik heb hem altijd al vreemd gevonden en nu met die stomme reclame van hem vind ik hem gewoon stom! Maar hij kan vast lollig piano spelen. Ik laat nog wel even weten of ik mijn mening over Janne-man bij gesteld heb na morgen.

Vrijdag moet ik eerst naar het Helen Dowling Instituut (de afspraak van vandaag is geannuleerd, Nel had migraine) en daarna ga ik een paar uurtjes werken.
Ook is mijn ma vrijdag jarig, maar ze viert het zondag dus dat staat voor zondag op de planning.
En zaterdag, geen idee?

1 opmerking:

Annemiek zei

Hopelijk houdt je je wimpers!
Die namen die je noemt ken ik allebei niet, maar hopelijk heb je het heel leuk gehad. Een fijn weekend gewenst!